طراحی سایت

قالب وبلاگ

حــالا وقت ازدواج اســـــــت - ستاره آسمان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی سایت


ستاره آسمان
چاوەکانم داخست تا کە چاوی خومارت نەبینم لە نەکاو دڵم گووتی خۆ ئەمن ھەستی دەکەم و دەیبینم
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 93/10/10 توسط gharib
BalatarinCloobGoogle PlusFacebookTwitterLinkedin
ارسال به دوستان  نسخه چاپی

   حــالا وقت ازدواج اســـــــت

نیم نگاه- آنچه در مراحل مقدماتی تصمیم به ازدواج مطرح می شود شامل: خودآگاهی، دستیابی به شناخت، آگاهی در ازدواج و رسیدن به بلوغ شخصیتی، اجتماعی، اقتصادی و جنسی است.
  شاید قدیم ترها وقتی یک دختر خانم بدون کمک مادرش می توانست یک قوری چای خوش طعم و خوشرنگ دم کند و یک سینی چای لب سوز و لب دوز و قند پهلو را جلوی مهمان ها بگذارد، قریب به اتفاق فامیل رسیدن این دختر به «سن ازدواج» را تأیید می کردند و می گفتند: «ماشاءا... دیگه عروسی شده...». تخمین «سن ازدواج» آقا پسرهای شاخ شمشاد هم مراحل خاص خود را داشت. قبل از هر چیز شرط «لازم» برای دریافت تأییدیه رسیدن به سن ازدواج از سوی والدین و اقوام درجه یک، «سبز شدن پشت لبِ کاکل پسر» بود. البته کسی منتظر روییدن سی بیل نمی ماند و همین که 29 بیل و اندی در پشت لب آقازاده سبز می شد اولین شرط رسیدن به سن ازدواج وی مورد تأیید قرار می گرفت و والدین آستین های خود را کمی بالا می زدند، سپس همین که می دیدند پسرشان ماه های آخر خدمت سربازی را سپری می کند، کمی دست به آچار است و از تاریکی هم نمی ترسد، دیگر صددرصد مطمئن می شدند که «ماشاءا... هزار ماشاءا... دامادی شده» و برای سر و سامان دادن به زندگی وی، زنگ خانه عموجان یا خاله جان را می زدند تا دختر عمو یا دختر خاله اش را به عقد وی دربیاورند. اما امروزه شرایط کمی تغییر کرده است. حالا اگر دختر خانمی بتواند در کسری از ثانیه نه تنها یک قوری چای بلکه یک گالن کاپوچینو هم درست کند و در این فاصله بتواند به همسایگان سه تا کوچه بالاتر و دو تا کوچه پایین تر آش نذری برساند، باز هم نمی توان مطمئن شد که وی آمادگی لازم و کافی برای شروع یک زندگی مشترک را دارد و به اصطلاح به سن ازدواج رسیده است یا خیر؟ از سوی دیگر داشتن 29 بیل که هیچ حتی داشتن سبیل چخماقی و سر کار رفتن برای آقاپسرها هم نمی تواند به تنهایی مهر تأییدی برای این مهم باشد که آنان توانایی تشکیل یک خانواده را دارند. پس از کجا باید بفهمیم کی به سن ازدواج رسیده ایم و حالا دیگر وقتش شده که به خواستگاری برویم و یا خواستگارهایی که تا پیش از این سعی در درآوردن لولای در خانه را داشتند یک به یک به داخل راه دهیم؟!

اگر شما هم معتقدید که سن شناسنامه ای افراد به تنهایی نمی تواند پاسخ این سوال را بدهد در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا نظر مشاوران را در این باره بدانید:

خودت را بشناس

آنچه در مراحل مقدماتی تصمیم به ازدواج مطرح می شود شامل: خودآگاهی، دستیابی به شناخت، آگاهی در ازدواج و رسیدن به بلوغ شخصیتی، اجتماعی، اقتصادی و جنسی است. سیمین قربانی، کارشناس ارشد مشاوره خانواده با بیان این مطلب می گوید: ابتدایی ترین شرط برای ازدواج، «رسیدن به خودآگاهی» است؛ یعنی کسی که تصمیم به ازدواج دارد در درجه اول باید نقاط قوت و ضعف خود را به طور کامل بشناسد، اهداف و ارزش های زندگی اش را مشخص کند و با شناسایی این موارد، به انتخاب همسر اقدام کند.

ازدواج یعنی چه

«آگاهی از ازدواج» پایه یک زندگی موفق است. صرف نظر از خودآگاهی، کسب آگاهی از ازدواج نیز از جایگاه ویژه ای برخوردار است. این که شما بدانید برای چه ازدواج می کنید، هدفتان از ازدواج چیست و... همه در آینده زندگی شما تأثیر بسزایی خواهد داشت. چرا که ممکن است پس از ازدواج و مواجه شدن با مسائلی که در زندگی مهم تر و حیاتی تر هستند انگیزه های اولیه و سطحی رنگ ببازند. اگر هدفتان از ازدواج فرار از زندگی مجردی و تنهایی است، اگر صرفاً زیبایی طرف مقابلتان شما را جذب کرده است، اگر برای تأمین نیازهای مادی و جسمانی خود تصمیم به ازدواج گرفته اید باید به شما هشدار داد که با باورهای نادرستی تصمیم به ازدواج گرفته اید. شاید ازدواجی که با عشق (بدون شناخت کافی) صورت می گیرد جذاب تر باشد، اما داشتن زندگی موفق را تضمین نخواهد کرد.

بلوغ، بلوغ و بلوغ

در مبحث بلوغ می توان گفت رسیدن به بلوغ جسمی شرط اولیه برای ازدواج است، اما به غیر از آن باید بلوغ شخصیتی، اجتماعی و اقتصادی را نیز در نظر داشت. مسائلی همچون رسیدن به شخصیتی یکپارچه و نه ایده آل، خودباوری، مسئولیت پذیری، کسب توانایی حل مسئله و بحران و... از جمله پیش شرط های لازم برای ازدواج است. همچنین استقلال مالی برای آقایان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. همان طور که می دانید سن مناسب برای ازدواج با توجه به فرهنگ ها و جوامع متغیر است، اما رسیدن به انواع بلوغ به سن افراد بستگی ندارد. شاید فردی را دیده باشید که در 20 سالگی در حل مسائل بسیار پخته عمل می کند ولی فردی 40 ساله را نیز بشناسید که هنوز به استقلال مالی دست نیافته است.

طرف مقابلت را بشناس

قدم مهم بعدی دستیابی به شناخت است. در واقع می توان گفت حساس ترین مرحله، «شناخت طرف مقابل» است. لازم است پیش از آن که عشقی به وجود آید به شناختن طرف مقابلتان بپردازید. این که شما بفهمید طرف مقابلتان چطور زندگی می کند، چه اهدافی را در زندگی دنبال می کند، در برخورد با اقوام و دوستان چگونه رفتار می کند و... همه راه های شناخت محسوب می شود. همانطور که می دانید پس از به وجود آمدن عشق بین دو نفر، هر یک از طرفین با دیدن نقاط ضعف یکدیگر سعی می کنند آن را انکار کنند و با خیال این که این اختلاف ها و نقطه ضعف ها در زندگی مشترک حل خواهد شد اقدام به ازدواج می کنند.

به عبارت دیگر دلبستگی و علاقه داشتن صرف به یک نفر دلیل محکمی بر شناخت وی نیست. البته نباید فراموش کنیم که پایه یک ازدواج موفق، «شناخت» و پایه یک زندگی موفق، «عشق، اعتماد، گذشت و صداقت» است. در واقع یک زوج زمانی در زندگی مشترک خود موفق خواهند بود که خواسته ها و انتظارات خود را به صراحت بیان کنند، استقلال و فردیت خود را در طول زندگی مشترک حفظ کنند و به حریم خصوصی طرف مقابل احترام بگذارند، روش های حل اختلاف را بیاموزند و به کار گیرند و برای حفظ رابطه تلاش کنند. به طور کلی به گفته مشاوران ازدواج، چهار اصل مشاهده (ملاک های ظاهری فرد)، مصاحبه (کسب شناخت از یکدیگر بر اساس اصول و زیر نظارت والدین)، مکاشفه (تحقیق درباره شخص مورد نظر) و مشاوره (کمک گرفتن از افراد متخصص و باتجربه برای بررسی تخصصی شرایط طرفین) لازم است پیش از هر ازدواجی انجام پذیرد./ روزنامه خراسان



.: Weblog Themes By Pichak :.



بازدید امروز: 176
بازدید دیروز: 45
کل بازدیدها: 265081

تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک

  • فروش بک لینک فالو | فروش بک لینک با کیفیت